Cream, despre detoxifiere și secretul unui trup armonios
2016-01-11 15:19:23

După mesele de sărbători, bogate în grăsimi, alimente procesate și alcool, este bine ca în această perioadă să încercam sa mâncăm preparate usoare, dar bogate in fibre, vitamine si nutrienti, sa incercam o usoara detoxifiere a organismului. Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvăluit metoda sa de detox pentru această perioadă!

„După sărbatori încerc să mănânc mai sănătos și am început programul la sala de sport. E foarte important să mâncăm legume și fructe, după ce majoritatea dintre noi am exagerat cu mâncarea de Crăciun. Recomand oricând o supă de legume și o salată sănătoasă, mai ales că urmează să filmez videoclip pentru piesa “Privilege” si trebuie sa fiu in forma, spune Claudia Pavel. Artista ține o cură de detoxifiere de două ori pe an.

Claudia a găsit și locul perfect unde poate să continue să țină cura de detox chiar si atunci când ia masa cu prietenii sau familia în oraș. Pentru perioada următoare, restaurantul Chefs Experience din Floreasca s-a gandit să ofere celor care simt nevoia de preparate mai uşoare alternativă şi a introdus în meniu o serie de preparate sănătoase, concepute împreună cu un nutritionist.

În meniul restaurantului se găsesc preparate precum: Supă Cremă de Cartof dulce, cu Portocala, Avocado şi Seminţe de Dovleac sau o Salată cu Spanac fresh, Brânză de Capră în crustă de Migdale şi Piure de Mango. Ele pot fi însoţite de o Limonadă cu Lime, Ghimbir şi Busoioc.

Supă Cremă de Cartof dulce, cu Portocală, Avocado şi Seminţe de Dovleac. Aceasta variantă de cartof întăreşte sistemul imunitar, este bogată în vitaminele C, B6 şi fibre dietetic şi ţine la distanţă boli precum Alzheimer sau cancerul.

Sucul de portocală este bogat în fibre solubile şi reduce colesterolul, avocado, supranumit şi fructul sănătăţii, are în jur de 20 de vitamine şi minerale, iar seminţele de dovleac sunt o sursă bogată de proteine sănătoase.

Voi apelaţi la astfel de diete după sărbători? Care sunt secretele voastre pentru un trup frumos?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *