Crăciunul vine cu jocuri, povești și concerte la Plaza România
2015-12-07 18:21:07

Ajutoarele lui Moș Crăciun, elfi, Crăiasa Zăpezii și alte personaje îndrăgite îi așteaptă pe cei mici la Plaza România, în weekend-urile 12-13 și 19-20 decembrie, cu povești, colinde și jocuri creative.

În așteptarea Crăciunului, copiilor li se pregătesc două weekend-uri pline de surprize la Plaza România, pe 12-13 și 19-20 decembrie, între orele 15.00 și 19.00. Pe toată perioada, vizitatorii mall-ului sunt invitați să se fotografieze într-un decor de poveste, special amenajat, Plaza România oferindu-le în dar un album de familie. Totodată, la Târgul de Crăciun deschis până pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clienții își pot cumpăra cadouri tematice și ornamente pentru brad.

Sâmbătă, 12 decembrie, îndrumați de Crăiasa Zăpezii, cei mici vor intra în lumea poveștilor de Crăciun, vor dansa și îl vor întâlni pe Mickey Mouse. Seara se va încheia cu un concert de colinde susținut de Corul Acapella. În după-amiaza de 13 decembrie, un povestitor iscusit le va dezvălui celor mici tainele Crăciunului, prin jocuri-surpriză.

În zilele de 19 și 20 decembrie, la Atelierele lui Moș Crăciun, copiii vor crea ornamente și vor împodobi bradul de Crăciun din Plaza România. Ajutorul lui Moș Crăciun, Elful, îi va învăța jocuri distractive, după care cei mici vor participa la concursul „Copiii au talent” și vor cânta cele mai cunoscute colinde din toate timpurile. Sâmbătă, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor susține un concert de colinde în varianta modernă, iar duminică, de la aceeași oră, un cor va aduce spiritul cântecelor tradiționale de Crăciun.

Programul complet poate fi găsit pe plazaromania.ro.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Vă invit cu mare drag la Plaza România să-l întâmpinăm pe Moş Crăciun şi ajutoarele lui şi vă doresc sărbători fericite alături de cei dragi!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *