Cosy si Mellina lanseaza single-ul si videoclipul "Trist dar Adevarat"
2017-03-30 16:13:26

Cosy si Mellina lanseaza piesa si videoclipul ” Trist dar Adevarat “, alaturi de Cat Music si “Al saselea simt”. Videoclipul a fost filmat chiar pe acoperisul studioului “Al saselea simt” in regia lui Richard Stan, iar piesa a fost compusa de DOMG.

“Piesa este numita dupa o expresie des folosita in viata cotidiana si intalnita si in viata de cuplu, unde spunem ca adevarul si dragostea, de cele mai multe ori, dor iar asta este trist, dar adevarat. Ii multumesc echipei alaturi de care am lucrat pentru piesa si clip. Sper sa va incante atat povestea videoclipului, cat si mesajul piesei.” a spus Cosy.

“Din prima clipa, atunci cand am ascultat versurile piesei, am simtit emotie. Cosy este un artist foarte talentat, ambitios si ma bucur sa colaborez cu el. In ceea ce priveste clipul, a fost foarte fun la filmari, mai putin partea in care am inghetat de frig, dar ce nu facem noi artistii pentru muzica. Sper ca aceasta piesa sa ajunga la inimile voastre.”, a adaugat Mellina.

Cosy s-a remarcat prin colaborarile sale cu artisti precum Nico pentru piesa “Cine oare?”, Alessia pentru “Hollywood”, Bianca pentru “Evident”, Gabriela Amzaru pentru “Inger si Demon”.

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut „Poza de album” in colaborare cu Vescan, compus si produs tot de baietii de la DOMG. Au urmat single-uri precum „Cutremur in inima mea”, „Daca ma iubesti” alaturi de JerryCo, „Minciuna ma omoara”, „Ce o fi, o fi” sau “Pana sus la cer” cu Bere Gratis. La inceputul anului, Mellina a lansat single-ul si clipul “Anonim”, alaturi de Karim.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul single-ului “Trist dar adevarat”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *