Costi lansează piesa "Rumba'' feat. Flama x King Blak
2018-04-27 15:50:29

Costi, producătorul român, nominalizat la premiile Grammy, lansează piesa cu influențe latino ”Rumba” feat. Flama și King Blak.

După succesul de care s-a bucurat cu piesa ”Come Alive”, Costi se întoarce la rădăcinile lui latine. ”Rumba” este o piesă care poate fi considerată deja un dancefloor hit. Cu influențe predominante de latino și reggaeton, melodia este combinația perfectă dintre stilul lui Costi și cel al lui King Blak și Flama.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, lucrând alături de nume ca Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair, Faydee și alții.

Născut în Constanța, a debutat cu muzică populară, făcând apoi tranziția la muzică ușoară în componența trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală.

Spre finalul anilor 2000 piesele compuse de el au căpătat influențe balcanice și orientale, ceea ce se poate observa și în melodia “Ca la Amsterdam”, care s-a bucurat de un succes imens în Turcia si Arabia Saudită.

Colaborarea lui pe albumul ”Summer in Kingston” al lui Shaggy i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria ”Cel Mai Bun Album Reggae”.

Între 2011-2015 a lucrat cu artiști precum Ana Kokić, Sandra Afrika, Viki Miljković și Nikol Bulat, Faydee, Shaggy, Mohombi, dar a și lansat hit-uri ca “Habibi (I need your love)”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Rumba”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *