CornEL si Roxana – Last Christmas (cover)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

CornEL Ciubotaru este un artist cunoscut in mediul muzical brailean, cu participari la diferite concursuri muzicale, unde a castigat multe premii ocupand locuri fruntase!

Absolvent al Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” din Braila, sectia ansamblu coral, CornEL a participat alaturi de corul mixt Trison la concursuri nationale si internationale (Bulgaria, Grecia) la care au fost onorati cu diferite premii si distinctii, iar in decursul a 3 ani a compus peste 30 de piese, versuri si linie melodica.

De asemenea, a participat la X Factor in 2012 si 2015 ajungand pana la etapa auditiilor. In 2014 a fost desemnat Vocea Carrefour-ului, iar in 2013 a castigat locul 2 la concursul “Karaoke Star – Vedeta pentru o zi, Braila.

Astazi ne aduce alaturi de frumoasa Roxana Stefan un cover la piesa Last Christmas de la Wham. Cei doi nu sunt la prima colaborare, de-a lungul ultimilor ani ei mai facand duete de Craciun (Merry Christmas Everyone – Shakin Stevens; Cel mai frumos cadou – Keo si alexandra Ungureanu).

“Piesa Last Christmas este preferata noastra si am vrut neaparat sa o cantam pentru publicul nostru. Am zis ca este coverul perfect pentru sarbatorile de iarna din acest an si am primit un feedback pozitiv de la toti ascultatorii. Vrem sa uram tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa lase muzica sa le inunde sufletul cu iubire si lumina!!!!”, declara cei doi.

Va invit cu drag sa ascultati coverul dupa piesa “Last Christmas”, apoi va astept cu pareri. Listen!

Comentarii