Corina Bud, secretul frumuseții fără bătrânețe
2019-02-12 17:11:16

Cunoscuta vedetă Corina Bud, una dintre frumoasele show-biz-ului din România, le-a mărturisit fanilor unul dintre secretele care o fac să arate mereu atât de bine. Corina apelează la un tratament folosit de vedete de la Hollywood sau sportivi de excepție, precum Natalie Imbruglia, Adele Silva, Keisha Buchanan sau Boris Backer.

Este vorba despre o terapie de hidratare bazată pe un boost de vitamine aplicat intravenos, cu efecte remarcabile împotriva îmbătrânirii, pentru detoxifierea organismului, curățarea organele vitale, contribuie la procesul de slăbire, reduce efectele stresului și ajută la sănătatea pielii, părului și unghiilor. Aplicarea tratamentului perfuzabil durează între 20 și 40 de minute, costă între 135 și 1.300 de lei, iar efectele se simt imediat.

Terapiile Reviv au efect pozitiv și asupra persoanelor care suferă de oboseală, insomnie, resimt o stare generala de epuizare sau creștere în greutate. Deseori persoanele care prezinta astfel de probleme pot fi deshidratate și private de vitaminele și mineralele esențiale iar prin refacerea hidratării și nutrienților, de cele mai multe ori, aceste probleme se reduc sau chiar dispar în totalitate.

Terapiile Reviv au fost aduse de curând în România de Clinica Columna. Noua clinică Reviv din București, aflată în cartierul Primăverii, se alătură unui lanț de peste 35 de centre în toată lumea, în orașe precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra și Sydney.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *