Connect-R si Andra lanseaza astazi o versiune speciala a videoclipului "Semne"
2017-11-16 19:05:07

Cei 2 artisti lanseaza astazi o versiune speciala a videoclipului, o reinterpretare a versurilor prin limbajul mimico-gestual, care-si propune sa transmita mesajul piesei dincolo de barierele sonore si catre inimile oamenilor ce inteleg cel mai bine semnele.

Connect-R si Andra au colaborat pentru prima oara si se pare ca au gasit reteta succesului. “Semne” a adunat peste 8 milioane de vizualizari in mai putin de o luna, reusind sa se mentina pe prima pozitie in topul Youtube timp de o saptamana.

“Cred cu tarie ca mesajul asta frumos trebuie sa ajunga peste tot. Muzica trebuie sa bucure, sa educe, dar si sa vindece. Ma bucur enorm ca exista o varianta si pentru cei ce aud doar prin semne. Bless you all” –Connect-R

Cei doi artisti, printre cei mai iubiti si difuzati din Romania, canta despre dragoste si sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite. Connect-R a scris piesa si versurile inspirate din viata sa. Artistul, lansat pe piata muzicala in urma cu 20 de ani, este casatorit de patru ani cu Misha si impreuna au o fetita, Maya, care apare in videoclip si se poate auzi, de asemenea, in piesa.

Regia ambelor videoclipuri este semnata de “Tranda”, adica Ionut Trandafir, iar mesajul piesei este reinterpretat de catre Lavinia Chitu.

“Semne” este primul single al lui Connect-R dupa o pauza de 1 an. In portofoliul sau, rapperul mai are hit-uri celebre ca “Daca dragostea dispare”, “Burning Love”, “Vara nu dorm” si “Mare caldura”.

Pentru Andra, “Semne” este al patrulea single de anul acesta, dupa 13 albume lansate. Luna trecuta a castigat 3 premii la Gala Media Music Awards, singura gala care premiaza artistii in functie de numarul de difuzari, devenind astfel cea mai premiata artista din istoria de 6 editii ale acestui eveniment.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul special al piesei “Semne”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *