Concertul Vița de Vie – „În Corzi" live @ Awake va avea avanpremiera în cadrul TIFF, pe 4 august, și ulterior va fi disponibil pentru streaming on demand
2020-07-30 15:37:28

La Awake Festival în 2018, Vița de Vie a susținut concertul simfonic „În Corzi” – o punere în scenă impresionantă și o veritabilă piatră de hotar pentru formație.
Filmul concertului va fi proiectat în avanpremieră pe 4 august în cadrul TIFF, în incinta Muzeului de Arta din Cluj-Napoca, iar pe 5 august, la ora 20:00, va avea loc premiera online a concertului, pe platforma de streaming on-demand Overground Showroom.

Premiera online va fi precedata, începând cu ora 19:30, de un live streaming cu membrii formației pe pagina de Facebook Vița de Vie. Începând cu ora 20:00, fanii vor fi invitați să urmărească în premieră concertul pe Overground Showroom, după care vor fi așteptați la un after party și o sesiune de Q&A cu Vița de Vie, online, pe aceeași pagina de Facebook.

Albumul Vița de Vie – În Corzi poate fi ascultat pe toate platformele digitale.

Show-ul Vița de Vie – În Corzi este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu – de la scenă, lumini și efecte vizuale până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate. În august 2018, la AWAKE Festival, Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama – dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

“Auzisem că există momente magice pe scenă, am și trăit câteva de-a lungul vieții, însă nu am reușit să prindem pe cameră niciunul până acum. Vizionând însă concertul nostru de la AWAKE, am realizat că tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artiști care se îmbată cu propriile creații, mai degrabă suntem cei mai drastici critici ai noștri, însă ce se întâmplă pe scenă atunci când suntem împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic. Experiența pe care am avut-o cu Filarmonica din Târgu Mureș rămâne pe veci în sufletele noastre, la fel ca prieteniile care s-au legat între noi.” – Adrian Despot

Concertul Vița de Vie – „În Corzi” live @ Awake va fi disponibil pentru streaming on-demand pe Overground Showroom începând cu 5 august 2020, ora 20:00. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premiera online de pe www.iabilet.ro.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *