Concert unic la TNB! Alexandra Ușurelu îmbină muzica indie-folk cu cea simfonică într-un spectacol alături de Mircea Vintilă, Blue Noise și Dan Byron
2016-01-07 15:51:26

În doar câteva zile, Alexandra Ușurelu va urca pe scena Sălii Mari a Teatrului Național, unde va susține concertul simfonic #PUR, printr-un spectacol unic în România, ce va include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album.

Artista va avea alături de ea invitați speciali precum Mircea Vintilă și Dan Byron. Blue Noise, grupul vocal a cappella supranumit ”laboratorul de voci”, finalist la Eurovision și premiant al mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz, va deschide concertul-eveniment. Blue Noise este povestea unei formații care vrea să bucure, să emoționeze, să impresioneze printr-un univers artistic inedit și prin virtuozitate muzicală. Membrii grupului te vor cuceri prin pasiunea pe care o pun în muzică, prin carisma lor și prin plăcerea pe care o au de a cânta impreună.

Despre noul ei concert simfonic de pe 18 ianuarie, susținut împreună cu Muse Orchestra, Alexandra Ușurelu mărturisește: “Cativa oameni care nu au mai fost la concertele mele, m-au întrebat de ce se numește #PUR concertul simfonic de la Teatrul Național, ce inseamnă? E un acronim? Le-am răspuns că inseamnă emoția, căldura și fericirea în starea lor pură. Emoția dată de instrumentele celor 19 muzicieni de pe scenă, căldura publicului meu și fericirea mea de a putea dărui toate acestea impreună cu invitații mei speciali.”

Mircea Vintilă, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică folk și invitat special la concertul #PUR, povestește: “Când am descoperit acest glas minunat, acest glas extraordinar al Alexandrei Ușurelu, m-a cucerit din prima. Mi-am dorit pe loc să cânt ceva cu ea, să facem o colaborare și iată că am făcut cântecul “Ceva se întâmplă cu noi”, pe care l-a scris și l-a orchestrat Bobby Stoica. Totul s-a întâmplat foarte repede, am repetat un pic și în aceeași zi l-am și înregistrat în studio, a fost pur și simplu un moment de inspirație pentru fiecare dintre noi”.

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, care a lansat până acum 6 albume de studio și 3 DVD-uri live, adaugă: “Ii mulțumesc Alexandrei Ușurelu pentru invitația de a cânta alături de ea la Teatrul Național și mă bucur că există din ce în ce mai multe proiecte muzicale în România ce îmbină pop-ul și muzica simfonică.”

Așa cum și-a obișnuit fanii, Alexandra Ușurelu pregătește și de data aceasta o surpriză pentru cei care vor fi prezenți în Sala Mare a TNB pe 18 ianuarie, pe lângă întâlnirea cu fanii care va avea loc în lounge-ul Teatrului Național la finalul concertului.

Pe ultima sută de metri, bilețele mai pot fi cumpărate de la Agenția de bilete a Teatrului Național, myticket.ro (https://www.myticket.ro/evenimente/pur-alexandra-usurelu-simfonic-teatrul-national-bucuresti-18-ianuarie-2016.html) sau iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-simfonic-pur-23999).

Partener media: Music Channel

Vă invit cu mare, mare drag la concertul ce cred cu tărie că vă va plăcea foarte mult şi vă veţi dori să mai auziţi aşa ceva.

Alexandra Usurelu _ poster-TNB

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *