Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei!
Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solos. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hi hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.

Primele 100 de bilete costa doar 65 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 85 lei, in presale 95 de lei iar la intrare 120.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.

Va invit cu drag!

{focus_keyword} Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai c7e51df6 2ba4 45c2 8906 d021fe6182b0

Comentarii