Concert TRAFFIC STRINGS pe data de 22 noiembrie, începând cu orele 19:00, în cadrul Festivalului de Jazz organizat de Filarmonica din Ploiești
2018-11-05 22:26:11

Suntem deosebit de onorați de invitația Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești de a susține un concert în cadrul Festivalului de Jazz din anul acesta. Este o provocare pe care am abordat-o cu o mare plăcere și, în același timp, cu o deosebită seriozitate.

Pentru această ocazie am alcătuit un program cu totul special. Veți audia piese ale compozitorilor Herbie Hencock, David Thomas Clayton și alții, cântate în premieră într-o formula inedită, mai puțin uzitată în jazz, și anume cvintetul de coarde și percuție, cât și piese unde cvintetului ii vom adăuga pianul, acordeonul și naiul.

Pe lângă piesele de jazz vom prezenta și câteva tangouri argentiniene marca Astor Piazzolla, acele tangouri care stilistic sunt ancorate în genul jazz, piese prezentate de către Astor Piazzolla în concertele susținute la diferite festivaluri de jazz.

Ne vedem pe 22 noiembrie la Ploiești Jazz Festival, unde cu siguranță va fi o seară deosebită.

Biletele sunt disponibile online la : (ziua a 2-a) https://filarmonicaploiesti.ro/concert/ploiesti-jazz-festival-2018-21-25-noiembrie-2018

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *