Concert Luka Sulic (2Cellos) - Cele patru anotimpuri de Vivaldi la Sala Palatului pe 8 Februarie
2020-01-31 17:54:14

Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, vine la Bucuresti pe 8 februarie la Sala Palatului pentru a va oferi un show de neuitat alaturi de orchestra sa. Artistii vor interpreta Anontimpurile de Vivaldi dar si multe alte piese care va vor prinde in magia musicii clasice.

Cunoscut mai ales datorita activitatii din 2Cellos, Luka Sulic este unul dintre cei mai apreciati si iubiti artisti ai scenei de muzica clasica si nu numai.
Luka se intoarce cu acest proiect la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va canta Anotimpurile lui Vivaldi in intregime.

Multi artisti au interpretat celebra creatie a compozitorului italian insa acestia au facut-o la vioara solo. Luka va fi si primul artist care va interpreta Anotimpurile la violoncel solo.

Luka Sulici s-a nascut in Maribor, Slovenia, si a inceput sa studieze instrumentul care l-a facut celebrul la varsta de 5 ani, alaturi de tatal sau, violoncelist deasemenea.

A continuat cu studii in Zagreb, Viena si Londra unde treptat a castigat notorietate datorita virtuozitatii si a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alaturi de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.

Ulterior alaturi de colegul si prietenul sau Stjepan Hauser a pus bazele 2Cellos care a devenit in scurt timp un proiect muzical cunoscut in intreaga lume.
Dupa ce a urcat pe scene renumite din intreaga lumea, de la Royal Albert Hall din Londra pana la Opera din Sydney, Luka a decis sa puna bazele unu proiect dedicat Anotimpurilor lui Vivaldi.

Ceea ce urmeaza sa vedem este rezultatul unei munci de 2 ani asupra capodoperi celebrului compozitor italian.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *