Concert GARBAGE la Arenele Romane
2019-03-08 13:17:34

Garbage canta la Bucuresti sambata pe 29 iunie la Arenele Romane. Biletele se pun in vanzare pe 11 martie de la ora 11:00 iar primele 300 de bilete au pret special.
Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp in care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Garbage este genul de formatie in care fiecare membru compune si este implicat in orice detaliu ce tine de actul artistic al trupei. Poate si din acest motiv componenta formatiei este neschimbata.

Cu cele 6 albume de studio lansate au atins vanzari de peste 17 milioane si au primit pana acum 18 Discuri de Platina, 10 Discuri de Aur si 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizari la Premiile Grammy, 2 nominalizari la BRIT Awards si peste 10 nominalizari la MTV Awards.

Formatia a ajuns rapid in preferintele fanilor, primul lor turneu mondial avand loc la doar doi ani dupa infiintare, in 1995 si a durat mai mult de 1 an de zile timp in care au sustinut concerte in America de Nord, Asia, Europa si Australia, In toata aceasta perioada au cantat alaturi de formatii precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin’ Criminals sau Placebo.

In cei 26 de ani de activitate Garbage a sustinut concerte in America de Nord si America Latina, in Europa si Africa, in Australia si in Asia, petrecand peste 5 ani in turnee.

Inspirati de artisti precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, dupa 26 de ani de scena Garbage a ajuns actul artistic care la randul sau inspira alte formatii.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Earlybird, primele 300 de bilete: 95 lei Cat C, 135 lei Cat B, 185 lei Cat A + taxe 5 lei
– Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
– La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A

Cat A – cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include bratara textila cu artistul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute inainte
Cat B – fara loc, in fata scenei. Include bratara textila cu artistul
Cat C – cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorita configuratiei speciale a evenimentului, se pun in vanzare doar 3500 de bilete. Numarul de bilete din Cat A si Cat B e limitat la 500 de bucati din fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Asadar, va invit cu drag la un eveniment METALHEAD powered by Radio Guerrilla, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *