Concert de exceptie Zoli TOTH Project – #Cocoon, la Beraria H din Bucuresti

Dupa o serie de reprezentatii in diferite orase, incluzand festivaluri prestigioase cum ar fi Spotlight sau Bucharest Music Film Festival, spectacolul prezentat in avanpremiera in Finala Nationala Eurovision, #Cocoon, ajunge in cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, la Beraria H.
Marti, 18 octombrie, Zoli TOTH Project sustine un recital la Beraria H. #Cocoon este creatia reputatului muzician Zoli TOTH, apreciat pentru spectaculozitatea pe care o imprima tuturor proiectelor in care se implica, dar si pentru versatilitatea sa – de la concerte de muzica clasica (Festivalul International de Muzica „George Enescu\”), la spectacole de teatru (\”The Bach Files\” – Teatrul Bulandra), pana la spectacole de mare audienta (Sistem)

Odata cu #Cocoon, Zoli isi face debutul in calitate de compozitor, in colaborare cu producatorul George Calin. #Cocoon este un show in adevaratul sens al cuvantului, implicand elemente vizuale, multa miscare, sonoritati muzicale inedite, care te poarta in alte lumi. De la ritmuri de percutie electrizante, la influente traditionale, de la accente din muzica electro, pana la dialoguri muzicale neasteptate.

Formula de concert care aduce pe scena instrumente cu coarde si cele mai diferite instrumente de percutie (marimba, vibrafon, toom-uri, toaca, instrumente inventate etc) este unica in intreaga lume. Zoli TOTH Project este o trupa formata de muzicieni profesionisti de prima mana, absolventi ai facultatilor de specialitate, care cucereste audienta prin muzica sa, prin pofta imensa de a canta si prin show-ul pe care il ofera.

Zoli Toth, Iulia Bandila, Irina Radulescu, Imola Tamas, Bogdan Pop si Mihai Grigore va invita marti, pe 18 octombrie la Beraria H la un show plin de surprize.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile la urmatoarele preturi:

– categoria VIP (in fata scenei) – 35 de lei
– categoria acces general – 25 de lei.

Rezervarile se fac la:

– 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro

Asadar, va invit cu mare placere la acest concert, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

00000008617-1d25-800x800-n-f15e5c99

Comentarii