Concert CONEXIUNI in formula originala la Hard Rock Cafe

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Vineri, pe 28 aprilie de la ora 22:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert in premiera cu CONEXIUNI !

CONEXIUNI au revenit pe scena in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii ’90: Florian Stoica – vocal, Victor Solomon – chitara, Gabi Isac – bas, Victor Lenghel – tobe.

Ca palmares, trupa a performat de-a lungul anilor alaturi de artisti de renume international: Scorpions la Bucuresti in ’93, Saxxon si Paradise Lost la “Rock ’94”, Europe la Brasov, in 2005. Grupul a obtinut de-a lungul timpului un bun feed-back de audienta, hit-urile sale ramanand in memoria a generatii si generatii de melomani. Cu o linie cantabila, alternant incisiva si melancolica, cu versuri ce ajung la suflet, CONEXIUNI respira Trecutul, inspirand Prezentul.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
– VIP: 50 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Concert CONEXIUNI in formula originala la Hard Rock Cafe 435b38e9 4f11 4dc3 b624 8e2f9ef9e030

Comentarii