Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane (în cort încălzit)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

B.U.G. Mafia va sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit) pe data de 17 martie 2018. Pana pe 17 ianurie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei.

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcatuind o adevarata comunitate: peste 845,000 de abonati si aproape 600 milioane de vizualizari pe canalul YouTube, 1,400,000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unitati fizice vandute.Ultimul single al trupei, “Bani, Bani, Bani”, a fost lansat chiar inainte de concertul-eveniment “Romanie, Fa Galagie!”, sustinut la Arenele Romane (aer liber) in luna mai a acestui an.

Biletele earlybird s-au epuizat deja in 24 de ore asa ca se anunta un show sold out!

Fanii vor putea gasi aici si o serie de pachete VIP – EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET și AFTERSHOW – cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa.

Pana pe 17 ianurie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei si sunt disponibile pe www.iaBilet.ro, bilete.bugmafiaoficial.ro precum si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la un eveniment CASA & BestMusic Live Concerts, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane (în cort încălzit) 69d2fe84 f486 4827 b1e5 ee9cb1fff46d

Comentarii