Coldplay lanseaza astazi noul album, "A Head Full of Dreams"
2015-12-04 17:03:38

“A Head Full of Dreams”, albumul care a ajuns pe prima pozitie in topul iTunes in peste 50 de tari inca de dinainte de a fi lansat oficial, este produs de duo-ul norvegian Stargate impreuna cu Rik Simpson, un colaborator de lunga durata al celor de la Coldplay.

Albumul se bucura si de cei mai multi invitati speciali dintre care ii mentionam pe Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo si Merry Clayton.

Seara trecuta, trupa a cantat piese extrase de pe noul album in cadrul show-ului live de la St John’s Hackney Church difuzat la BBC Radio 1. Concertul poate fi vazut aici: bbc.co.uk/radio1

Tot aseara, Coldplay a anuntat ca va canta in cadrul Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show pe 7 februarie 2016 din pozitia de cap de afis.

De asemenea, astazi, cu ocazia lansarii, Coldplay va oferi un live stream direct din studioul lor londonez doar pe facebook.com/coldplay, incepand cu ora 17:30 (ora Romaniei).

In 2016, trupa va sustine un amplu turneu care include America Latina, Europa, iar in curand, se vor publica si datele concertelor din America de Nord.

Videoclipul animat realizat pentru primul extras pe single, “Adventure Of A Lifetime” este acum disponibil pe YouTube, dupa ce a fost lansat in premiera direct pe Facebook unde a inregistrat mai mult de 6 milioane de vizualizari in 48 de ore.

Haideti sa (re)urmarim impreuna clipul single-ului “Adventure Of A Lifetime”, apoi va astept cu pareri si despre noul album, “A Head Full of Dreams”. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *