Colaborarea verii vine de la J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy. Piesa se numeste "Un Dia (One Day)" si te cucereste instant
2020-07-24 20:55:37

J Balvin si-a unit fortele cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy pentru track-ul “Un Dia (One Day)”, care vine insotit de un videoclip in care o putem vedea pe celebra actrita din Casa Del Papel – Ursula Corbero.

Videoclipul piesei “Un Dia (One Day)” o aduce pe frumoasa Ursula in ipostaze emotionante, in postura unei femei care sufera si isi exteriorizeaza starile in cele mai puternice feluri, totul presarat de o nostalgie apasatoare.

Nostalgia se regaseste si in unul dintre versurile interpretate de Bad Bunny, “Sol, Playa y Arena, piesa lui Jadiel din 2007, oferind astfel un touch de reggaeton old-school.

Cu versuri atat in limba spaniola, cat si in limba engleza, piesa, care reuneste si in titlu cele doua limbi, a fost produsa de catre Tainy si produsa executiv de catre NEON16.
Videoclipul este regizat de catre columbianul Stillz, iar imaginile alb-negru o ilustreaza doar pe Ursula Corbero, fara aparitii ale celor patru artisti.

Daca Balvin a mai colaborat cu Bad Bunny si Tainy pana in prezent, “Un Dia (One Day)” este prima colaborare dintre artistul columbian si Dua Lipa.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *