Colaborarea anului! Asculta noul hit la Claudiei Pavel impreuna cu americanul Dante Thomas!
2016-02-16 12:18:14

In luna dragostei Claudia Pavel lanseaza un nou single si ne surprinde cu o super colaborare internationala.   este piesa pe care artista ne-o propune pentru aceasta perioada a anului. 

Compusa si produsa in Germania, este un melanj pop-dance ce te face sa dansezi de la prima ascultare. Piesa in colaborare cu artistul american Dante Thomas are un videoclip, in regia lui Bogdan Daragiu, care emana senzualitate si sex-appeal. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul echipei de productie a Claudiei din Germania si s-au inteles din prima sa colaboreze pentru acest single.

“Imi place sa cant in limba engleza, iar este una dintre piesele mele preferate. Mi-a placut sound-ul din momentul in care am auzit demo-ul cu vocea lui Dante. Am stiut de atunci ca vreau sa lucram impreuna si m-am bucurat ca a acceptat provocarea”, a declarat Claudia Pavel.

Dante a devenit cunoscut in industria muzicala internationala o data cu lansarea super hit-ului , single ce a ajuns in topul clasamentelor de specialitate in tari precum Germania, Franta, Italia sau Olanda. Artistul a cantat in deschiderea turneului N’Sync si piesele sale au ajuns inclusiv in celebrul top Billboard Hot 100.

“Mi-a placut sa cant impreuna cu Claudia pe aceasta piesa, este o artista pe cat de frumoasa pe atat de talentata!” a declarat Dante Thomas.

Pe viitor, Claudia Pavel isi doreste sa lanseze albumul cu numarul sapte, insa intre timp lucreaza la mai multe single-uri si la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB. Artista se numara printre primele cantareae din Romania ce au avut single-urile difuzate in intreaga Europa. Claudia a facut parte din Candy, una dintre cele mai populare trupe de fete din România, iar cariera ei muzicala include numeroase hit-uri precum: , , sau .

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Claudia Pavel feat. Dante Thomas  – “A Guy Like You”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *