Colaborare surpriză între Triplo Max și Andra Gogan: Cei doi artiști lansează „Wolfy Style"
2020-10-06 17:21:49

Triplo Max lansează o noua piesă în colaborare cu Andra Gogan. Piesa se numește „Wolfy Style”, este compusă de Triplo Max, Evangelos Siakas și Cătălin Dascălu și este produsă în studioul Out Of Dimension Music, iar videoclipul a fost făcut de Răzvan Gogan și Mihai Laz.

„Sunt foarte mandră de acest prim proiect în limba engleză! Este ceva diferit de tot ce am făcut până acum și este o altă latură pe care o arăt publicului, personajul din poveste fiind Scufița Roșie care se îndrăgostește de lup. Colaborarea cu Triplo Max mă bucură foarte mult, el fiind recunoscut internațional cu sute de milioane de redări în Rusia, Statele Unite și alte țări, dar și un artist extraordinar! Simt că această piesă are șanse de a deveni hitul anului”, a spus Andra Gogan.

„«Wolfy Style» este o piesă care transmite foarte multă energie și un feeling special încă de la primele acorduri. De când am auzit liniile melodice și versurile ne-am dat seama că Andra Gogan este foarte potrivită pentru această piesă. Sunt încântat de această colaborare și foarte mulțumit de cum a ieșit. Îmi doresc ca această piesă să ajungă la sufletele ascultătorilor”, a spus Triplo Max.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *