Colaborare inedită: Killa Fonic și Carla's Dreams lansează videoclipul piesei „Bambolina"
2019-09-13 15:15:11

Killa Fonic și Carla’s Dreams lansează videoclipul piesei „Bambolina” cu influențe din cultura cubaneză, dans și vocea străzii adusă în prim-plan, prin cadrele de atmosferă.

„Mâinile sus Bambolina, ăsta nu-i un jaf cu crima, vreau să-ți fur inima din prima, jur că nu fug decât cu tine.” – așa începe povestea piesei. Energie, dans cu influențe cubaneze, un sound fresh și stilul excentric al lui Killa Fonic – creează un univers plin de viață.

Carla’s Dreams se integrează perfect în ritmul piesei și marchează tranziția de la energia de pe stradă spre un loc întunecat, inspirat din filmele noir.

Finalul clipului leagă toate tablourile între ele și prezintă altercația dintre cele doua extreme: Grupul Killa, excentric și liber, și grupul Carla’s Dreams care reprezintă puterea în orașul în care are loc povestea.

Killa Fonic pregătește mai multe suprize. În prezent, lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records. Până acum a lansat piesele: „KHK”, „Oameni în negru”, „Chimie organică”, „Sălbatic până mor”, „Toc”, „Mambo”, „Nimeni”, „Richie Rich” din labelul KHK, distribuite de Global Records.
Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir.

Primele melodii lansate de Killa Fonic sunt „Sesiune pe Vinil”, „Drink și Blunt” și „24″. Primul mixtape al lui Killa Fonic este „Lord de cartier”, apărut în anul 2013 – a fost produs și masterizat de artist.

Primul album în calitate de artist solo se numește „Ramses 1989″ și a fost lansat în 2016. În iulie 2017 a lansat „Lamă Crimă”, al doilea album în calitate de artist solo. În decembrie 2018 a lansat primul EP – „Emotiv Munteana”, care conține 7 povesti despre 7 Pământence.

Killa Fonic a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online. În 2019, Killa Fonic a părăsit „Șatra B.E.N.Z”. În prezent lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis” care aparțin labelului KHK și sunt distribuite de Global Records.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și tematică diversă. Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizări, sute de concerte. Trupa oferă publicului, cu care are o conexiune aparte, o experiență unică în cadrul fiecărui concert.

Piesele Carla’s Dreams devin virale aproape instantaneu, cu o ascensiune rapidă în topurile radio și TV, pe primele poziții. După 3 evenimente sold-out la Arenele Române, Carla’s Dreams a trecut la următoarea etapă: ROMEXPO – locație mai mare, concept diferit, mai multe ecrane led, efecte speciale și un sunet pe măsură. Din portofoliul Carla’s Dreams face parte „Nocturn”, un proiect ce curprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje în decurs de aproximativ 200 de zile.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *