Cojo si Andrei Vitan, noi lansari muzicale. Cei doi solisti se pregatesc de nunta!
2018-08-24 21:17:41

Inca un cuplu din muzica romaneasca se pregatesc de casatorie anul acesta, in octombrie. Este vorba de Anca Cojocaru, pe care toata lumea o stie de la X Factor, care apoi s-a lansat in lumea muzicala cu numele de CoJo si a colaborat cu Adi Sina dar si Andrei Vitan care a participat in 2015 la “Vocea Romaniei”. Cei doi s-au cunoscut la un concurs de Karaoke acum cinci ani si de atunci traiesc o poveste fierbinte de iubire.

“Am cerut-o in decembrie, pe 2, anul trecut si la biserica ne-am logodit in luna mai. Am programat nunta la Saftica, la Salon de Mariaj pe 6 octombrie. Am ales meniul, care e format din preparate moderne dar si clasice, ca sa fie multumita toata lumea”, ne-a povestit Andrei Vitan.

“Cand ne-am cunoscut eram la Karoke si am cantat piesa Stay, de la Rihanna. Si am zis ca e foarte tare sa inregistram noi piesa si sa dansam pe ea”, ne-au spus cei doi.

Si daca tot am vorbit de muzica, cei doi cantareti ne-au aratat si cele mai recente piesele lansate, caci au in plan si altele pe care le vor inregistra cat de curand. Andrei Vitan – Temperatura si CoJo cu piesa “Eu femeie, tu barbat”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *