Codruța lansează prima sa piesă din carieră: „Să-mi fii vară"
2020-07-10 19:49:31

Scrisă și compusă de către Edward Sanda, „Să-mi fii vară” este o piesă ce are la bază iubirea, iar protagoniștii clipului sunt chiar artista și iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Primul meu single este și cel care pune pe tavă realitatea mea. Este piesa ce redă în versuri povestea de dragoste pe care eu o trăiesc. Mi-am dorit întotdeauna o piesă care să mă prezinte lumii exact așa cum sunt eu, cu zâmbetul pe buze mereu, energică, îndrăgostită de viață și totodată de persoana de lângă mine. «Să-mi fii vară» exprimă exact trăirile și sentimentele mele.
I-am spus lui Edi încă de când ne-am întâlnit prima dată că vreau să-mi creeze o poveste, povestea mea”, povestește Codruța.

Filip Codruța-Elena s-a născut în Bucovina Mică Tataruși, judetul Iasi și deși cântă de la vârsta de 14 ani, artista a ales să urmeze Facultatea de Drept din Iași. Codruța a făcut canto-muzică ușoară la Palatul Copiilor și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. De asemenea, Codruța a participat la mai multe concursuri de frumusețe, unde a obținut premiul cel mare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *