Code Orange pleaca in Turneu in America in 2017
2016-12-20 18:07:57

Trupa Code Orange a facut publice detaliile turneului din Statele Unite, turneu care va incepe in Pittsburgh pe data de 13 Ianuarie. In cadrul acestui concert trupa va lansa cel de-al patrulea album din cariera: Forever. Piesele indragite publicului precum Incendiary, Wisdom In Chains, Eternal Sleep, Enemy Mind si Drawing Last Breath vor rasuna si ele alaturi de noile lansari.

Biletele sunt deja in vanzare pe http://codeorangetoth.com/tour/.

Code Orange vor continua turneul de promovare, iar alaturi de ei vor urca pe scena Lifeless, Disgrace, Gatecreeper si Nicole Dollanganger.

Cu cateva saptamani in urma, Code Orange a lansat primul single insotit de videoclip de pe noul album, cu acelasi titlu.

Rolling Stone a descris acest single ca fiind unul dintre cele mai puternice piese ale trupei, o piesa care a captat textura muzicala a trupei.

Nerdist a declarat despre Code Orange ca prin aceasta piesa s-au relansat cu un sound si mai puternic, densitatea muzicii lor este incredibila.

Cei de la CLRVYNT au laudat indelung “Forever” si au spus despre trupa ca sunt insetati de succes si asta se simte!

FOREVER albumul este disponibil pentru pre comanda pe Flyt.it/forever. Albumul vine la pachet cu un vinil rosu si un tricou cu un design special care este disponibil pe site-ul trupei www.CodeOrangeTOTH.com.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag in turneu, apoi va astept cu impresii. Enjoooooy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *