Cleopatra Stratan lanseaza „Eu m-am pierdut"
2019-12-10 19:02:01

2019 este anul in care Cleopatra Stratan a surprins cu fiecare aparitie a sa si cu piese precum „Te las cu inima”, „Pupa-ma”, „Chocolata” si „Angela” care au cucerit publicul si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Inainte de finalul anului, frumoasa artista lanseaza un nou single: „Eu m-am pierdut”, compus de catre ea impreuna cu Edward Sanda in studiourile Famous Production. Sensibila si ritmata, piesa este insotita de un videoclip ce te transpune in culisele unei iubiri nemarturisite si este regizat de Roman Burlaca.

„«Eu m-am pierdut» este o piesa pe care o simt din tot sufletul, e ca un strigat. Mi-a placut foarte mult chiar de la prima auditie si ii sunt recunoscatoare lui Edward Sanda pentru piesa. De asemenea, nu pot decat sa-i multumesc din plin lui Roman Burlaca pentru povestea superba si emotionanta pe care a creat-o. M-am simtit mai relaxata ca niciodata la filmari, mi-am dorit din toata inima acest scenariu pentru ca mi s-a parut din start potrivit piesei. In acelasi timp eram emotionata pe platou datorita privirilor sincere si super inocente care imi dadeau fiori uneori. Ca de fiecare data, echipa BRfilms tine mereu cont de organizare si productivitate. Yana Pozitivii si manutele ei de aur au creat styling-ul si vreau sa-i multumesc si lui Dima Slobodniuc, personajul masculin, si intregii figuratii care a facut o treaba excelenta pe platou! Multumesc mult echipa Cat Music pentru lansare si sustinere, va iubesc mult de tot!”, marturiseste Cleopatra.

Nascuta in Republica Moldova, Cleopatra Stratan are in palmares sase recorduri mondiale: cel mai tanar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, artista a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghita”, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are si propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. In iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezinta pe Cleopatra Stratan intr-o alta lumina: desi trage dupa ea un geamantan, la fel ca in clipul „Ghita”, ea nu mai este fetita cu ochelari si codite, ci o adevarata domnisoara. Dupa ce i-a spus „Adio” lui „Ghita” la inceputul lui 2019, Cleopatra Stratan a lansat single-ul „Pupa-ma” cu un videoclip fun, de vara, filmat pe plajele din Grao si Benicassim. A urmat „Chocolata”, apoi „Angela”, o piesa cu versuri in limba engleza si rusa insotita de un videoclip in care artista este de nerecunoscut.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *