Claydee a lansat "Licky", feat. Jenn Morel
2018-05-19 19:43:57

Claydee a lansat un nou single cu videoclip pe care il vei pune pe repeat: “Licky”, featuring Jenn Morel! Piesa este un mix fresh intre stilul pop spanish, caracteristic lui Claydee, si influentele reggaeton si dancehall ale lui Jenn Morel. Single-ul este disponibil pe store-uri digitale precum iTunes si Spotify.

Nascut in Grecia, Claydee, compozitorul si producatorul de origine albaneza, este unul dintre cei mai populari artisti ai muzicii grecesti, care a adunat sute de milioane de viziualizari pe YouTube si a cucerit publicul din zona balcanica. Pana in prezent, Claydee a lansat piese precum “Alena”, “Dame Dame” (feat. Lexy Panterra), “Hey Ma” (feat. Alex Velea) si “Notayo (Be Mine)” (ft. Kirsten Collins). In plus, prima piesa lansata de Claydee, “Call me” a primit premiul pentru “Cel mai bun videoclip” la MADTv Awards in 2011.

Jenn Morel s-a nascut in Republica Dominicana si s-a mutat in New York alaturi de familia sa, la varsta de 6 ani. A debutat in industria muzicala ca dansatoare si a aparut in clipuri ale unor artisti precum Drake, Nicki Minaj si Trey Songz, iar in urma cu un an, artista a lansat “Ponteme”, single de succes ce s-a pozitionat pe locul 19 in clasamentele de muzica italiene si a generat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si stream-uri pe Spotify.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Licky”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *