Claudiu Zamfira este gata sa lase ,,Amprente” pe sufletele ascultatorilor!
2016-11-29 22:03:16

Cunoscut atat pentru aparitia de la ,,Vocea Romaniei’, cat si pentru pentru single-urile ,,Unde pleci” si ,,Ne-am pierdut”, cea dintai bucurandu-se de un milion de vizualizari pe canalul de YotuTube, Claudiu se pregateste sa lase amprente pe inimile oamenilor si pe posturile de radio si televiziune cu muzica sa, fiind convins ca va reusi cu aceasta piesa.

Piesa ,,Amprente” vorbeste despre cat de usor este sa avem un impact pozitiv sau negativ in viata celor din jurul nostru, motiv pentru care trebuie sa avem grija cu aspectele fragile, precum sufletul celor dragi. Totodata, Claudiu crede ca suntem suma oamenilor pe care i-am intalnit de-a lungul vietii si a situatiilor cu care ne-am confruntat si care au lasat amprente asupra noastra.

Cu o iubire speciala pentru pian, Claudiu recunoaste ca isi gaseste refugiul in acest instrument, iar in momentele mai putin placute ,,Mainile se duc pe niste armonii, care ulterior formeaza o poveste. Oamenii importanti pentru mine, cu care ma cert, cu care nu vorbesc, pe care ii iubesc, m-au inspirat in realizarea acestei piese.”, spune Claudiu Zamfira.”

Astfel a inceput povestea acestei piese, realizata cu ajutorul producatorului George Popa, despre care Claudiu spune ca ,,a inteles perfect povestea pe care eu o vad si aud ca fiind directia piesei”. Ulterior, l-a intalnit pe Alin Ionescu cu ale carui viziuni a vibrat, acesta gasind modul in care sa-l plaseze pe Claudiu in propria poveste. Filmarile nu au fost lipsite de momente dificile, acestea avand loc intr-o hala parasita, dar locuita de persoanele fara adapost. Frigul crunt si curentul cauzat de lipsa geamurilor au ingreunat realizarea videoclipului.

Cu toate acestea, videoclipul cuprinde si secvente provocatoare, in care isi face aparitia partenera lui Claudiu din clip, frumosul model feminin, Catalina Pirlan, cu ajutorul acesteia realizandu-se momentele ce prevestesc o despartire. ,,In acest caz este vorba despre cautare, regasire, infidelitate chiar, lucruri si fapte care de cele mai multe ori, lasa amprente pe sufletul partenerilor.”, ne mai spune Claudiu Zamfira.

Single-ul „Amprente” este lansat sub egida Red Clover, realizat de catre echipa Future Sound Studio si este pregatit sa lase amprente in inimile si sufletele ascultatorilor din Romania!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul noului single semnat Claudiu Zamfira, “Amprente”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *