Claudia Patrascanu lanseaza „Tata de duminica", o piesa cu un mesaj girl power
2019-12-11 19:01:19

Fosta membra Exotic si Sexxy, Claudia Patrascanu, cunoscuta pentru faimoasele hituri „Sexy, sexy”, „E ziua ta” si „Sexy si rea”, lanseaza „Tata de duminica”, o piesa sensibila cu un mesaj girl power. Muzica este compusa de catre artista si Nicolae Preotu, textul este scris de catre Razvan Stefaniu, productia este realizata de Radu Bolfea si Eusebiu Gherasim, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan.

„Sunt convinsa ca se vor regasi in «Tata de duminica» multe femei puternice care reusesc sa depaseasca incercarile vietii. Piesa are un mesaj pozitiv care determina toate femeile singure sa mearga inainte si nu trebuie sa uitam ca avem dreptul sa fim ceea ce ne dorim! Atunci cand esti mama, nu esti niciodata singura in gandurile tale. O mama gandeste intotdeauna de doua ori – o data pentru ea si o data pentru copii ei”, marturiseste artista.

Claudia Patrascanu a inceput sa cante in trupa Exotic, alaturi de Andreea Banica si Julia Chelaru. Cativa ani mai tarziu, Claudia Patrascanu si Julia Chelaru au format Sexxy, trupa care s-a bucurat de succes pana in 2006, cand cele doua artiste au decis sa incheie colaborarea. In urma opt ani, Claudia a colaborat cu Sonny Flame pentru „Around the World”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *