Claudia Ligia Suteu - Unghiile false (piesa noua)
2014-08-20 09:23:17

“Female Producer”, mai exact fetele care îşi compun şi produc singure piesele, reprezintă un concept neexplorat încă în România.

La doar 23 de ani, Claudia Ligia Şuteu este prima producătoare declarată, am putea spune, care de câţiva ani îşi produce integral melodiile, în mini-studioul de acasă. Deşi a terminat Facultatea de Muzică la pian clasic, ca şefă de promoţie, setea de cunoştere este mare şi astfel Claudia a început de câteva luni să îşi filmeze şi editeze propriile videoclipuri. Astăzi, îmbină cu brio pianul clasic şi producţia muzicală, fiind masterand la pian clasic în anul al doilea.

A avut recitaluri de pian în Europa dar şi Statele Unite, unde a câştigat la Washington Olimpiada Internaţională de Artă. A fost un succes marcant, fiind selectată din mai mult de un milion de concurenţi din toată lumea.

Dacă vă întrebaţi cum se compune muzica şi mai ales cine compune muzica pe care o auzim la radio şi pe Youtube, Claudia ne spune reţeta ei. Pianul, un microfon profesionist, o placă de sunet decentă şi multă inspiraţie stau la baza compoziţiilor sale. Mesajele pe care le transmite ajung repede la inima ascultătorilor iar melodiile sunt uşor de fredonat. După ce piesele sale s-au auzit foarte des în maşinile prietenilor, iar apoi ale prietenilor prietenilor, Claudia a hotărât să le publice pe Internet, pentru a le putea auzi cât mai multă lume.

“Unghiile false” reprezintă realitatea zilelor noastre. Independenţa rămâne un aspect foarte important şi nu avem nevoie nici de unghii false, nici de gene întoarse pentru a reuşi. După cum ne cântă şi Claudia, fetele deştepte sunt cele mai frumoase. Videoclipul este editat tot in micul studio de acasă şi vine în completarea mesajului piesei. Are iz de vară dar melodia are toate şansele să se audă în orice anotimp, fie că suntem în drum spre mare sau ne îndreptăm cu muzica la maxim către alte destinaţii de vacanţă.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *