Ciprian Robu - As vrea (lyric video)
2015-04-10 13:04:16

Ciprian Robu revine in atentia publicului si lanseaza primul lui single in limba romana, “As vrea”, piesa in care artistul ne canta despre numeroase visuri, unele mai simplu de realizat, altele mai indepartate, dar care cu eforturi pot fi atinse.

Cum ar fi sa nu trebuiasca sa muncesti, sa bei fara sa platesti, sa ai zile fara stres sau ca banii sa nu mai fie o problema? Sunt intrebari pe care cu siguranta ni le punem cu totii si al caror raspuns il cautam adesea.

DJ-ul Ciprian Robu da din nou lovitura dupa piesa “Para mi y para ti” interpretata alaturi de Blanche si lansat in toamna trecuta.

Cu un stil ecletic, un ritm catchy si o rupere de ritm care sparge boxele, “As vrea” se bucura si de un lyric video realizat in studiourile NGM Creative.

Originar din Fagaras, Ciprian Robu s-a remarcat inca din 2011 fiind o adevarata senzatie in zona muzicii electro-house, mixurile sale avand un sound modern si complex.

Muzica noului single, “As vrea”, este realizata de catre Ciprian Robu, Mihai Farkas, versurile fiind scrise chiar de Ciprian Robu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *