Cine este trupa Future Animals?
2019-02-19 09:23:44

Future Animals este un duo danez, compus din Don Stefano si Rissi, renumit pentru scrierea si producerea de hit-uri si laureat cu trei premii Grammy.

Succesul inregistrat cu single-ul de debut, „Ask For It”, i-a oferit trupei certitudinea ca munca sustinuta si staruinta sunt intotdeauna resplatite, iar lucrul acesta a condus la momentul lansarii unei piese secunde, „Crazy Love”, la sfarsitul lui noiembrie 2018.

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre cel mai recent single Future Animals:

1. „Crazy Love” a fost scris in colaborare cu JRM, Lukas Graham, David Labrel si Pilo, cei mai apropiati prieteni si colaboratori ai trupei Future Animals.
2. Povestea single-ului este coplesitoare si familiara in egala masura, redand o experienta prin care fiecare dintre noi am trecut.
„Toata lumea l-a avut pe acela care a plecat departe… atunci cand nu stii cum sa actionezi si faci tot posibilul pari relaxat. Odata ce a plecat, acel moment nu poate fi luat inapoi”, declara Future Animals
3. Videoclipul piesei este unul jucaus si emotionant, care urmareste povestea de dragoste dintre doi oameni atipici, intruchipati de Mani Love din seria Harlem Globetrotters si Brittney Guzman, o dansatoare cunoscuta pentru aparitiile sale in spectacolele lui Miley Cyrus.

In trecut, trupa Future Animals a contribuit la scrierea a trei mari hit-uri: „Heaven” – piesa interpretata de cunoscuta Julia Michaels si regasita pe colana sonora a celebrei productii cinematografice, „Fifty Shades Freed”, dar si „7 Years” si “Love Someone” de la Lukas Graham. In momentul in care vine vorba despre viziune si ambitii muzicale, membrii trupei Future Animals isi propun sa fie cat se poate de relaxati si sa se joace pana in momentul in care o sa dea nastere unor sunete complet noi.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *