Cine este noua muza a solistului Gabriel Dumitru?
2019-11-14 18:57:42

Cunoscutul interpret de muzica populara, Gabriel Dumitru si-a gasit jumatatea, caci se pare ca a fost sagetat de Cupidon. Mereu pe drumuri, iata ca solistul si-a cunoscut aleasa, pe Lucia, in urma cu doua luni.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Are 24 de ani, este sibianca, de profesie educator si m-am indragostit. Este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna alaturi de mine. O femeie frumoasa, simpla si foarte inteligenta”, ne-a povestit indragostitul solist de muzica populara.

S-ar parea ca interpretul nu si-a gasit doar jumatatea, dar si inspiratia, pentru ca solistul este gata sa lanseze o noua piesa cu tot cu videoclip. Gabriel Dumitru a inregistrat piesa „Asculta-ma inimioara” la care a filmat videoclip in orasul in care locuieste si el, dar si iubita lui, adica Sibiu. Acolo merge foarte des in ultima vreme, mai des decat mergea inainte, unde are si o locuinta.

„De fiecare data cand sunt cu ea ma simt in largul meu, sunt eu, omul modest si simplu, fericit si mereu cu zambetul pe buze. Ea este geamana, nascuta pe 1 iuniem de ziua copilului si este chiar ea un copil bun”, ne-a mai spus indragostitul solist Gabriel Dumitru.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *