Cine este Dj-ita care a lasat New York-ul pentru Bucuresti! Afla mai multe despre Bianca Linta!

Bianca Linta, supranumita “Ioana D’Arc din Viitor”, este o artista romanca ce si-a construit cariera de cantareata si DJ in New York.

Anul acesta frumoasa Bianca se intoarce acasa, cu un mesaj puternic si cu un dor de tara, artista fiind pregatita sa lanseze noul ei videoclip, “Divided Sky”.

“Piesa vorbeste despre generatia schimbarii, de generatia care este mai puternica acum ca este unita, despre lucrurile care sunt mai mari decat eu, tu, el, ea! Sunt mandra ca sunt romanca si ma bucur sa ma intorc acasa!” a declarat Bianca Linta.

S-a facut cunoscuta in afara tarii datorita energiei pe care o emana in timpul show-urilor, asa a ajuns si in vizorul celor mai importante case de discuri, dar Bianca a ales ca drumul ei international sa porneasca din Romania.

Contractul semnat cu Universal Music Romania ii ofera o baza solida in industria muzicala autohtona si ii pastreaza deschise usile industriei internationale.

La doar 17 ani, Bianca Linta a decis sa paraseasca orasul natal, Resita, si sa se mute in SUA, unde si-a dat seama ca adevarata ei pasiune este muzica, dupa care a inceput sa mixeze absolut intamplator in anul 2010 cand s-a trezit la platane intr-un club de peste ocean.

Comentarii