“Cine-i de vina”, noul single Kalia feat. Costi!
2014-09-21 14:36:49

Kalia a pregatit un nou single, de aceasta data in limba Romana alaturi de Costi, un tanar aflat la inceput de drum in muzica. Ei au lansat noua piesa, “Cine-i de vina”, o productieUnderVibe Records.

“Colaborarea dintre Kalia si Costi a inceput in momentul in care el a venit pentru prima data in studioul UnderVibe Records. Am vazut un potential in el si ne-am propus sa facem o colaborare. Am inceput proiectul, la care cu totii am lucrat sa iasa ceva cat mai frumos, pe parcurs s-au facut multe modificari pentru a ajunge la varianta finala.” A declarat Cristi – UnderVibe.

“Este o piesa la care am lucrat cu mult drag, o poveste de viata, cu siguranta multe persoane se vor regasi in aceasta piesa, deoarece multi dintre noi au trecut sau trec prin astfel de situatii.” Au declarat Kalia si Costi.

Ne dorim foarte mult ca piesa sa fie un succes, genul piesei fiind un Pop-R&B cu influente reggae.

In curand o sa lansam si doua concursuri, unul de “REMIXURI” pentru producatori si DJ, care vor avea ocazia sa remixeze piesa in stilul lor, si al doilea concurs o sa fie de “KARAOKE” unde poate participa oricine vrea sa cante. Premiile vor fi cu siguranta destul de atragatoare.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *