Cine canta in cadrul galei premiilor Grammy?
2016-02-05 19:36:47

Mai multi artisti au fost inclusi in line-up-ul celei mai asteptate seri din industria muzicale: cea de-a 58-a editie a premiilor Grammy.

Nominalizatii Justin Bieber, Diplo si Skrillex vor interpreta chiar hitul cu care concureaza la unul dintre trofee: “Where Are You Now”, marcand totodata si prima aparitie televizata a duo-ului cunoscut sub numele Jack U.

Chris Stapleton, nominalizat la categoria “Albumul Anului”, se va alatura castigatorilor Gary Clark jr si Bonnie Raitt pentru a-i aduce un tribut legendarului cantaret de blues, B.B.King. Pe de alta parte, Pitbull care se bucura si el de o nominalizare, va face echipa cu Travis Barker, Robin Thicke si o serie de oaspeti surpriza. Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, membrii supergrupului Hollywood Vampires isi vor face si el debutul televizat in aceasta formula.

Stapleton este nominalizat la 4 categorii: “Album Of The Year”, “Best Country Album” pentru lansarea discului “Traveller”, “Best Country Solo Performance” and “Best Country Song” pentru piesa “Traveller.”

Aceasta editie a premiilor Grammy este si prima la care va lua parte Diplo care este in cursa pentru 3 trofee: “Best Dance Recording” pentru “Where Are Ü Now” alaturi de Justin Bieber si Skrillex, “Best Dance/Electronic Album” pentru “Skrillex And Diplo Present Jack Ü”, alaturi de Skrillex si “Producer Of The Year, Non-Classical”.

Bieber este nominalizat la categoria “Best Dance Recording” pentru hitul “Where Are U Now”, alaturi de Diplo si Skrillex. Pitbull se bate si el pentru trofeul “Best Latin Rock, Urban Or Alternative Album” gratie albumului “Dale”.

Hollywood Vampires, compusa din Alice Cooper, Johnny Depp (ambii nominalizati in trecut la Grammy) si Joe Perry (castigator in editiile anterioare) vor fi acompaniati de la tobe de Matt Sorum, bassistul trupei Guns N’ Roses, Duff McKagan, chitaristul Tommy Henriksen si Bruce Witkin la pian si chitara.

Legendarul chitarist de blues, castigator a 15 premii Grammy, B.B. King a murit in luna mai a anului trecut la varsta de 89 de ani si anul acesta va fi onorat in cadrul galei.

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy va avea loc la Staples Center din Los Angeles pe data de 15 februarie.

Atunci vor canta pe scena premiilor Grammy Justin Bieber, Skrillex, Diplo, Chris Stapleton, dupa care vor urca Gary Clark Jr., Bonnie Raitt, Travis Barker, Pitbull, Robin Thicke si Hollywood Vampires. Abia asteptati, nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *