Cina pentru cei dragi! Piept de pui fraged cu cașcaval

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Un preparat foarte gustos cu puține calorii!

Ingrediente

Numarul de porții: 4

4-6 piepturi de pui dezosate

200 g cascaval

patrunjel verde tocat

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita oregano

400 g rosii maruntite sau pasta tomate

100 g masline negre, feliate

Preparare

Se face o taietura buzunar in fiecare bucata de piept de pui. Se amesteca cascavalul ras, patrunjelul, uleiul de masline si oregano si se umple fiecare piept de pui cu o portiune egala de amestec.

Se pun intr-un vas de copt. Se amesteca rosiile, maslinele,si se toarna peste pieptul de pui si se coace timp de 45 de minute la 180 de grade.

Poftă bună!

Comentarii