Christian Lalama - FrFr
2018-12-03 17:19:28

Christian Lalama, solist si multi-instrumentist de origine canadiana in varsta de 15 ani, lanseaza noul single “FrFr” – care vine de la “For Real, For Real”, o piesa catchy cu un videoclip pe masura ce ne aminteste intr-un mod emotionant ce inseamna dragostea adolescentina!

Vara trecuta, Christian a debutat in industria muzicala cu primul lui single, “Tic Toc”. Acesta a fost co-produs de ISM Beats (care a produs si pentru Chris Brown, Chief Keef), S1 (Kanye West, Drake) si scris de Nija (Cardi B, The Carters). El pune in valoare capacitatea lui Christian de a combina R&B-ul si pop-ul cu propriul stil. Dupa lansare, TigerBeat l-a laudat pe Christian pentru versurile sale “smooth” si ca “ne transmite un vibe tipic Justin Bieber – varianta oldschool!”

Christian a inceput sa cante de la 3 ani, facand muzica inainte de a invata sa vorbeasca. Originar din Ontario, artistul s-a nascut intr-o familie cu inclinatii muzicale si a invatat sa cante la pian la impresionanta varsta de 4 ani. A castigat un concurs la doar 10 ani, unde a facut parte din trupa “The Kid Mitchell Band” – fondata de artistul de origine canadiana, Kim Mitchell. Un an mai tarziu, s-a trezit cantand in fata a 10,000 fani care ii strigau numele in deschiderea concertelor lui Kim.

Pe langa asta, a adunat 21,4 milioane de vizualizari pe YouTube, unde a postat cover-uri care i-au asigurat succesul in mediul online. De asemenea, a primit multa atentie din partea presei, cum ar fi TigerBeat, Entertainment Tonight Canada, Just Jared Jr., Hollywire, Sweety High si altii.

Anul trecut, Christian a semnat cu Atlantic Records si EMERGE care, in parteneriat cu AEG Presents, Deckstar, Spotify si Deutsch, au primit aproape 7,000 de demouri de la alti tineri artisti din SUA si Canada dar, in cele din urma, talentul remarcabil al lui Lalama a invins, ajutandu-l sa semneze cu Atlantic Records.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *