Chelutu si Dorian Popa domina Trendingul romanesc, ocupand primul loc in doar opt ore
2020-08-27 21:37:07

Dorian Popa a lansat proiectul “Inoata Chelutu”, care a devenit un mare succes in primele ore de la lansare. In mai putin de 8 ore, Chelutu si Dorian Popa au ajuns pe prima pozitie in YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar in aproximativ 12 ore proiectul a strans nici mai mult nici mai putin de 1 milion de vizualizari pe YouTube.

“Inoata Chelutu” are o ascensiune incredibila si a ajuns in cel mai scurt timp pe primul loc in Trending, fiind una dintre putinele lansari de pe platforma care reuseste recordul acesta. La 24 de ore de la lansare, “Inoata Chelutu” domina trendingul, fiind, in continuare, pe prima pozitie si avand peste 1.500.000 de vizualizari.

Inainte de lansarea oficiala a single-ului, fanii au creat o piesa prototip, compusa din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.
Chelutu este deja un personaj bine-cunoscut in mediul online, fiind unul dintre cei mai indragiti si cunoscuti caini din Romania. Dorian Popa l-a adoptat in urma cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. Expresia “Inoata Chelutu” a devenit virala pe internet in urma unui vlog de-ale artistului. De atunci, Dorian Popa a lansat si o colectie de merch dedicata catelului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *