Chase & Status lanseaza cel de-al patrulea album de studio – "Tribe"
2017-08-18 18:59:59

Chase & Status se intorc cu cel de-al patrulea album de studio, „Tribe”, material discografic ce contine colaborari cu Emeli Sande, Blossoms, Shy FX sau Kiko Bun.

Albumul a fost lansat in avanpremiera in timpul reprezentației lor din cadrul festivalului LoveBox, ce a avut loc in Victoria Park: un moment memorabil, in care cei de la Chase & Status au reunit pe scena mai multi invitati celebri, pentru a interpreta noile piese, pentru prima oara.

Albumul este disponibil online, aici: https://umusic.lnk.to/TribePR

Partea vizuala a campaniei include declinari ale imaginii albumului – blazonul tribului, care va fi transformat in tatuaje, forme graffiti, teasere.

Genuri muzicale ca hip hop, UK grime si underground se regasesc si pe albumul “Tribe”. Printre piesele de pe noul material discografic se numara All Goes Wrong, cu Tom Grennan, “Control”, featuring Slaves si single-ul “Love Me More”, featuring Emeli Sandé. Track-ul “Love Me More” este pe primele pozitii in topurile Spotify, iTunes si Apple Music, si a intrat in top 10 piese de pe Radio 1.

Chase & Status, duo-ul britanic care detine multiple discuri de platina, este una dintre cele mai de success trupe din UK. Albumul de debut, More Than A Lot, a fost premiat cu discul de aur, pe cand urmatorul album, “No More Idols”, a devenit cel de-al doilea cel mai bine vandut din Marea Britanie in anul 2011. Al treilea album de studio, “Brand New Machine”, a debutat in topuri pe locul al doilea in 2013 si doua single-uri extrase au ajuns in top 10.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *