Charlie Puth lanseaza noul single "How Long"
2017-10-07 00:46:26

” ‘Attention’ a devenit unul dintre cele mai importante imnuri pop din 2017… daca si celelalte piese din ‘Voicenotes’ au aceleasi rezultate, fanii vor avea multe motive de bucurie” – COMPLEX

Astazi, Charlie Puth, cantaret, compozitor si producator nominalizat de mai multe ori la Premiile Grammy, a lansat oficial noul lui single “How Long”, disponibil acum in toate magazinele de muzica si serviciile de streaming. “How Long” este al doilea single al lui Charlie Puth de pe mult asteptatul album VoiceNotes si continuarea albumului de debut numit Nine Track Mind, din 2016, care a primit Discul de Platina. Artistul a anuntat si data de lansare a albumului VoiceNotes, care va aparea pe 19 ianuarie, fiind deja disponibil pentru pre-comanda.

“How Long” a fost produs in intregime de Charlie Puth si scris impreuna cu Jacob Kasher (Attention) si Justin Franks (See You Again). Fiind produs in totalitate de Puth, single-ul “How Long” le ofera fanilor un preview al noii directii abordate pe albumul VoiceNotes. De asemenea, artistul a vorbit despre album in timpul participarii la show-ul TODAY, vara asta.

Saptamana viitoare, Charlie va celebra viitorul album cu un tur pe la cele mai importante posturi TV, promovand in continuare single-ul “Attention” la emisiuni precum “The Ellen DeGeneres Show”, “The Late Late Show with James Corden” si “The Talk”.

“Attention” a fost lansat anul acesta si a ajuns primul #1 al lui Puth in topul US Pop Radio, ramanand pe primul loc timp de 4 saptamani, ajungand numarul 5 in Billboard Hot 100, unde a ramas timp de 3 saptamani. Dupa ce a primit Discul de Platina, la mai putin de 16 saptamani dupa lansare, “Attention” este oficial cel mai de succes single al lui Charlie Puth de pana acum. Clipul oficial al piesei a depasit 500 de milioane de vizualizari, devenind cel mai de succes clip solo al artistului. Scris si produs de Puth, “Attention” a primit doar laude din partea criticilor de la New York Times si Billboard. Dupa ce a lansat “Attention”, Charlie a cantat melodia in cadrul mai multor emisiuni precum “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, “The Voice” si show-uri ca “Macy’s 4th of July Fireworks Spectacular” si “The Today Show’s Citi Concert Series.” Piesa a fost remixata de mai multi artisti importanti, inclusiv David Guetta si KYLE. In! cadrul promovarii single-ului “Attention” de vara aceasta, artistul a mers intr-un turneu de promovare impreuna cu Shawn Mendes, iar salile din fiecare oras au fost pline, fanii cantand impreuna cu el fiecare melodie din programul de deschidere a concertelor.

Charlie Puth, un artist, compozitor si producator nascut in New Jersey si nominalizat la mai multe Premii Grammy, a ajuns celebru in intreaga lume in 2016, cunoscand succesul intr-o perioada foarte scurta. In 2017, el si-a continuat parcursul catre succes cu single-ul “Attention”, certificat cu Platina, care a strans 3 milioane de stream-uri pe Spotify intr-o singura saptamana, clipul sau strangand peste 3 milioane de vizualizari in mai putin de 24 de ore.

Primul album al lui Charlie, Nine Track Mind, certificat cu Platina, a avut un debut remarcabil, ajungand pe locul 5 in topul Billboard Top Current Albums Chart, fiind sustinut de “One Call Away” si “Marvin Gaye (feat. Meghan Trainor)”, dar si de “We Don’t Talk Anymore (feat. Selena Gomez)”, care a primit 3 Discuri de Platina. Devenit un fenomen international, albumul a ajuns pe primul loc in topurile iTunes in 28 de tari. Cariera lui Charlie Puth ca artist, producator si compozitor a explodat dupa colaborarea cu Wiz Khalifa pe piesa “See You Again”, un tribut emotionant pentru Paul Walker, parte a filmului “Furious 7”. Melodia a devenit oficial unul dintre cele mai bune single-uri ale secolului, ramanand pe primul loc in topul Billboard Hot 100 timp de 12 saptamani si ajungand al doilea cel mai popular video din toate timpurile pe Youtube cu peste 2.1 miliarde de vizualizari. A castigat doua premii la Billboard Music Awards, un premiu Criti! c’s Choice Award pentru “Cel mai bun single”, un premiu Hollywood Film, doua premii Teen Choice, o nominalizare la Globurile de Aur in categoria “Best Original Song” si trei nominalizari la Grammy, inclusive “Song of the Year.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “How Long”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *