Chaka Khan, regina funk-ului, lanseaza un nou album, sarbatorind 40 ani de cariera!
2019-01-18 18:51:09

Chaka Khan a revenit dupa o pauza indelungata si lanseaza single-ul “Like Sugar”, inclus pe albumul “Hello Happiness”.
Imediat dupa ce a aparut, piesa “Like Sugar” a acaparat atentia criticilor de muzica si fanii au lansat inclusiv #LikeSugarChallenge si nenumarate variante de remix.
De asemenea, clipul piesei, regizat de Kim Gehrig, i-a adus artistei 2 premii UK Music Video Awards si show-urile sale din cadrul festivalelor Bestival si Pitchfork Music Festival au fost catalogate drept cele mai bune momente live ale verii.
Cu ajutorul producatorilor Mark Ronson, The Magician, Horse Meat Disco, The Black Madonna si multi altii implicati, piesa “Like A Sugar” a capatat rapid titlul de hit.
Chaka Khan, artista cu 10 premii Grammy, continua sa uimeasca pe toata lumea si lanseaza pe 15 februarie si albumul care ii marcheaza magistral revenirea – “Hello Happiness”.
“Hello Happiness” este albumul care sarbatoreste calitatile vocale extraordinare ale artistei Chaka Khan si ofera fanilor o serie de cantece pline de traire si emotie. Albumul “Hello Happiness” este special prin felul in care regina funk-ului a abordat piesele: pastrandu-si amprenta stilistica, insa acordandu-se la industria muzicala actuala.
Chaka Khan este una dintre cele mai apreciate si recunoscute voci ale muzicii. Artista a reusit sa influenteze generatii de artisti prin valentele sale de scriitor, actor, filantropist, antreprenor si activist. Abilitatea sa extraordinara de a aborda genuri diferite, de la R&B, pop, rock, gospel, country, jazz la muzica clasica, a condus la recunoasterea ei pe plan international. Pana in prezent, Chaka a lansat 22 albume, inregistrand nenumarate hituri no 1 si serii de certificari cu discul de aur si platina. Printre artistii cu care Chaka Khan a colaborat de-a lungul timpului se afla si Miles Davis, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Prince, Quincy Jones si Mary J. Blige.
‘Hello Happiness’ tracklisting:
Hello Happiness
Like A Lady
Don’t Cha Know
Too Hot
Like Sugar
Isn’t That Enough
Ladylike

Asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/HelloHappinessPR , apoi te astept cu parerea ta. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *