Cezar Guna, noul artist Global Records, lansează clipul piesei Atingerea ta!
2019-12-10 19:16:19

Cezar Guna revine cu o nouă piesă în care iubirea este elementul central și cu un videoclip extrem de expresiv, în care artistul exprimă perfect mesajul melodiei, alături de “ea”, cea care i-a furat inima și l-a vrăjit cu un zâmbet și cu atingeri calde.

“Piesa Atingerea ta reprezintă o zonă diferită pentru mine. Îmi doresc ca publicul meu să știe faptul că, la fel ca orice om, am stări diferite. Cu această melodie încerc să-mi arăt latura mai sensibilă. Tot ce scriu eu este bazat pe ceea ce simt, iar <> nu face excepție. Este o piesă foarte dragă mie. Am scris această piesă gândindu-mă la trecutul meu cu baby. Și chiar și la început. <> mi se pare foarte puternic, deoarece uneori, într-o relație, faci lucruri inexplicabile. Am lucrat la clip cu Raluca Netca, fără indicațiile ei nu ar fi ieșit niciodată atât de tare. Și Alex Chițu, care prinde mega cadre. Sincer, meritul este mai mult al lor decât al meu, pentru acea imagine care pentru mine înglobează exact filmul piesei. În cazul acestei melodii, nu cred că este nevoie sa menționez mesajul cu care lumea ar trebui să rămână, pentru că eu cred că o să-l simtă”, a declarat Cezar Guna.

Toate cele patru piese și videoclipuri lansate de Cezar Guna au reprezentat un adevărat maraton pentru artist, toate au fost filmate în două zile. Producția muzicală este semnată de REALM și Alex Cotoi, muzica le aparține lui Cezar Guna, lui Alex Cotoi și REALM, iar versurile au fost scrise de Cezar. În ceea ce privește clipul, aceasta a fost regizat de Raluca Netca, de imagine și montaj s-a ocupat Alex Chițu, iar producția video a fost asigurată de Loops Production.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *