Centru prezinta: Concert MUZE - O sa fie bine | Bucuresti
2017-11-15 16:29:31

In acest weekend, sambata, 18 noiembrie, trupa MUZE va concerta live in Centru Pub, Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoria Bucuresti.

Publicul este asteptat la eveniment incepand cu ora 20:00, iar warm-up-ul va fi sustinut de un playlist creat de trupa MUZE, cu piesele preferate ale artistelor, ce va fi urmat de concert si afterparty. In deschidere va urca pe scena Lummy, artista hip-hop aflata la inceput de drum ce s-a facut remarcata in cadrul concursului “Romanii au talent”. Invitati speciali in concert sunt Miru, actual concurent “X-Factor”, Mario V, DJ Serbanesku, dar si alti invitati surpriza.

MUZE este singura trupa rap din Romania formata din 5 fete, iar albumul de debut “O sa fie bine” a fost lansat online pe 25 octombrie 2017.

EnerGIA, Gani, Liry, MGee si Undercover vor canta live piese extrase de pe albumul “O sa fie bine”, dar si de pe materialele solo. Fiecare dintre piesele ce vor fi auzite in concert transmite o stare aparte, avand in comun mesajul central de invingere a obstacolelor si certitudinea ca, prin ambitie, perseverenta si credinta, in final totul isi gaseste rezolvarea.

*Biletele se vor gasi la intrare. Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este permis numai daca acestea sunt insotite de o persoana majora, pe baza cartii de identitate.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la concert, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *