Celia sarbatoreste Pastele alaturi de... Ce planuri are artista - "Sunt foarte prinsa, insa..."
2017-04-11 20:30:22

Dupa ce si-a anuntat relansarea in muzica, dupa o pauza de aproape 4 ani, Celia se pregateste intens de Sarbatorile de Pasti. Artista a dezvaluit ce va face de Pasti!

Pline de lumina si armonie, sarbatorile de Pasti sunt ocazia ideala pentru a ne revedea cu cei dragi si a ne reîncarca bateriile. Obisnuiti sa lucreze de revelion si tot anul, artistii de la noi îsi planifica din timp programul Sfintelor Sarbatori. Asa este si cazul Celiei, care va face anul acesta Pastele, in Romania, alaturi de familie, mai exact la mama ei acasa. Cântareata va lua în noaptea de înviere lumina de la biserica, iar a doua zi de Pasti va pleca la Bucuresti unde are foarte multa treaba in ultima perioada.

“De Paste voi fi in familie, mai exact la mama acasa. Sunt foarte prinsa, insa am facut in asa fel încât de inviere sa fim toti la mama, sa mergem la Biserica si sa ne bucuram in familie. Duminica seara ma întorc in Bucuresti caci luni voi participa la o emisiune, editie speciala de Paste unde va voi canta Live o piesa populara alaturi de un ansamblu folcloric drag mie, abia astept si aceasta noua experienta inca ma hotarasc la ce piesa sa aleg.:) In rest, fug de colo, colo sa înregistrez piese si sa pregatesc surprize”, ne-a declarat Celia.

Celia a fost mereu rasfatata, în noaptea de Înviere, de mama ei cu pasca, cozonac, drob, friptura si salata de beouf, preferata artistei. “Sunt fana salata de beouf, facuta de casa si mereu pregatesc eu salata de beouf, si nu numai, insa anul acesta voi fi musafir, ma duc la mama, ajung la ea doar sâmbata cand toate vor fi deja pregatite de catre ea si sora mea, stiu:))) sunt cam rasfatata! Imi doresc sanatate pentru mine si familia mea, si imi doresc sa gasesc piese care sa linisteasca multe inimi, sa aduca bucurie, sa descreteasca frunti si sa ajunga in timp record la inimile voastre!”, a mai spus indragita artista.

Artista a tinut sa transmita si o urare admiratorilor sai: “Va doresc tuturor Paste fericit! Fie ca lumina Invierii sa lumineze neîncetat in inimile voastre!”

Revine in muzica dupa 4 ani de pauza…

Dupa trei ani în care a locuit în Australia, dedicându-se vietii de mamica si sotie, cantareata Celia a decis sa se intoarca in tara ei natala. Ce are de gand? Sa-si reia activitatea profesionala si sa se reintoarca pe piata muzicala romaneasca! Celia a intrat deja în studio si lucreaza la mai multe piese, dupa cum ne-a povestit chiar ea. “Am revenit in Romania si am venit cu o energie minunata. Pregatita de relansare, proiecte interesante din care o sa fac parte, munca multa si implicare”, a declarat cantareata.

Info Celia: Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Indragita artista a lansat de-a lungul anilor hituri precum: “Trag aer in piept”, “Soapte”, “O mie de cuvinte”, sau “Dor de noi (Joi)”, dar si colaborari cu artisti internationali: Buppy Brown – “Iubire”, Kaye Styles – “IS IT LOVE”, Mohombi – “Love 2 Party”, si Shaggy – “TELL ME LIES (Let your eyes)”. Anul 2017 se anunta unul plin pentru Celia iar in scurt vom asculta noi piese, insa pana atunci puteti fi la curent cu activitatea artistei urmarind paginile oficiale de Facebook si Instagram.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *