Celia, declaratie surprinzatoare: "Iarta-ma, imi pare rau cand te supar" - Cui ii cere iertare artista?!
2017-05-02 21:53:15

Dupa ce s-a decis sa se mute din nou in Romania cu familia si a anuntat ca isi pregateste intens revenirea in muzica, Celia surprinde din nou. Indragita artista a postat un mesaj pe Facebook care i-a lasat pe admiratori fara cuvinte.

Intr-o postare de pe o retea de socializare, Celia isi cere iertare fata de o persoana apropiata. Sa fie oare vorba de sotul ei, Ardeli Ancuta? Desi nu a spus cu subiect si predicat despre ce este vorba, artista isi indeamna amiratorii sa ierte si sa iubeasca.

“Iarta-ma, te iubesc… imi pare rau cand te supar, iti vreau binele…. nu ti-as face rau vreodata intentionat. In sufletul meu e pace daca in sufletul tau e pace si îmi doresc la fel sa simti si tu… cauta mereu pacea interioara, pacea vine numai impreuna cu iertarea. Nu te incarca cu negativitate, îti faci rau si nu doar tie… iarta te rog! Lasa din suflet tot ce nu-i apartine sufletului, cu siguranta supararea, negativitatea, nu e parte din sufletul tau frumos! E ceea ce trebuie sa spunem tuturor celor dragi, cat mai des, lasand la o parte incapatanarea. Nu avem nevoie de bagajele negativitatii. Nu stii niciodata ce iti aduce ziua de maine, mai bine sa ne bucuram impreuna, sa iubim si sa iertam! Ai spus “iarta-ma” azi? Ar fi bine sa o faci!”, a scris artista pe Facebook.

Fanii artistei au reactionat imediat: “Superbe cuvinte… da… asa ar trebui sa facem toti… nu stim niciodata ce ne aduce ziua de maine… Daca am invata sa fim mai buni… mai pozitivi, lumea asta ar arata altfel! Te pup, om frumos”, “Buna dimineata draga mea… asa este ar trebui sa spunem mereu ‘iarta-ma’ indiferent de situatie… ai dreptate draga mea… te puup o zi cat mai minunata alaturi de cei dragi”, “Foarte frumos spus din suflet de la un om minunat ca tine. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de cei dragi si de momentele frumoase. O zi minunata draga mea.”, “Asa cuvinte profunde si pline de bunatate mai rar vedem. O zi frumoasa îti doresc!”, “Se vede prin frumoasele cuvinte scrise, FRUMUSETEA SUFLETULUI, te pup!!!”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Celia revine in muzica si are planuri mari pentru 2017

Celia, care s-a casatorit in anul 2013, a lipsit de pe piata muzicala romaneasca, iar acum este pregatita mai mult ca oricand sa revina in forta. Celia s-a dedicat, in ultimii patru ani, exclusiv cresterii fiului ei, insa acum a luat o decizie radicala si e pusa pe fapte mari. Artista isi pregateste “relansarea” si lucreaza deja la mai multe piese. Dupa o pauza mai lunga, artista va lansa un nou single la care va filma si un videoclip.

Info: Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Indragita artista a lansat de-a lungul anilor hituri precum: „Trag aer in piept”, „Soapte”, „O mie de cuvinte”, sau „Dor de noi (Joi)”, dar si colaborari cu artisti internationali: Buppy Brown- „Iubire”, Kaye Styles- „IS IT LOVE”, Mohombi- „Love 2 Party”, si Shaggy- „TELL ME LIES (Let your eyes)”.

Ce parere aveti? Cat de des simtiti nevoia sa spuneti “iarta-ma!”?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *