CELESTAL, reprezentantul noului val de french-electro, lansează videoclipul piesei „Voodoo" – o călătorie care îndeamnă la dans și visare
2019-09-30 15:03:27

Cu o semnătură descrisă adesea ca fiind de atmosferă, CELESTAL este gata să își lanseze următorul single – VOODOO – în colaborare cu cântăreața americană Rachel Pearl. Piesa este o experiență unică – versurile și ritmul se combină într-un mod fascinant.

Prin colaborarea cu artista americană Rachel Pearl (aceeași cântăreață cu care a colaborat pentru hitul „Old School Romance”), piesa are o notă emoționantă, vorbește despre dragoste și relația puternică pe care o împărtășim cu oamenii. O stratosferă de sunet este creată între chitară și liniile de voce, sunetele plutesc peste sintetizatoarele ușoare și linia de bas joasă. Este o melodie care îndeamnă la dans, la visare, la pierdut în lume.

Videoclipul a fost realizat de Bastien Sablé, iar filmările au avut loc în sudul Franței, cu participarea modelului de modă de elită Justine Nicolas. Personajul feminin este prezentat în mai multe ipostaze, dintre care cadrele subacvatice sunt cu adevărat spectaculoase.

Cedric Lorrain este un muzician francez care și-a început călătoria în lumea muzicii la Conservator. A fost atras încă de pe atunci de muzica electronică. De-a lungul anilor, și-a făcut un nume – fiind producător din umbră pentru mai mulți artiști faimoși. De asemenea, lista lui de remixuri este impresionantă: The Black Eyed Peas, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alții.

Când a fost pregătit să se alăture noului val francez de electro, artistul a ieșit din colțul de umbră – sub numele de scenă CELESTAL. În 2018 a înregistrat hitul “Old School Romance”, care i-a adus faima internațională, ajungând în TOP 100 Global Shazam, #1 la radiourile din Italia și a adunat peste 8 milioane de vizualizări din toată lumea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *