Celebrul HIT „Like a Prayer” revine sub reinterpretarea CREW 7 & FSDW
2021-01-13 22:46:14

Piesa Like a Prayer este gata să doboare din nou top-urile muzicale, de data aceasta cu un vibe nou, fresh, sub reinterpretarea artiștilor CREW7 & FSDW. Cu un istoric de senzație, cu zeci de milioane de ascultători și premii importante câștigate după lansare, Like a Prayer, de pe albumul omonim al Madonnei se bucură după mai bine de 20 de ani de o nouă formulă, un remake ce îi va încânta atât pe fanii reginei muzicii pop, cât și pe iubitorii muzicii actuale.

In the midnight hour I can feel your power sunt versurile care par că nu au fost uitate nici după două decenii. O declarație de dragoste a unei iubiri neîmplinite, cuvintele se îmbină într-o rugăminte aprinsă de întoarcere, de revenire la sentimentele aprinse ale partenerilor. Un ideal care pare de neatins, un vis repetitiv, înălțător: I have no choice, I hear your voice/ Feels like flying.

Crew 7 este recunoscut pentru creațiile sale care s-au auzit peste tot în cluburi, la nivel global. Cu peste 100 000 de ascultători lunari pe Spotify, artistul a lansat nenumărate versiuni proprii ale pieselor care au rupt topurile internaționale – Such a Shame de la Talk Talk, Get this Party Started de la P!nk, Everytime we touch a lui Maggie Reilly sau Money for Nothing de la Dire Strait.

Florian Süselback și Daniel Winter formează un duo electric, cunoscut sub numele de FSDW. Producători muzicali de marcă, cu o audiență lunară de peste 300 000 de ascultători pe Spotify, cei doi sunt recunoscuți pentru remake-ul piesei Weekend, de la Earth & Fire, lansată la începutul anilor ’80. Varianta semnată FSDW – WKND – a devenit virală în Germania, unde s-a poziționat săptămâni întregi în topuri, reușind să strângă până astăzi peste 1 milion de streaming-uri la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *