Cel mai recent single al INNEI ”Flashbacks” - locul 1 pe radio în România, pe locul 3 pe radio în Rusia și pe locul 55 în Shazam Global
2021-04-13 14:52:55

“Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume. Piesa este pe locul 1 pe radio în România, pe locul 3 pe radio în Rusia și pe locul 55 în top Shazam Global!

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 4 săptămâni, pe locul 23 pe radio în Turcia, pe locul 3 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia.

În ceea ce privește Shazam-ul, “Flashbacks” ocupă acum cea mai înaltă poziție de până acum #55 și a depășit 585 000 shazam-uri. Artista a susținut un live pe TikTok pentru fanii din Turcia unde a avut un reach de peste 110 000 de vizualizări.

Piesa “Flashbacks” face parte de pe albumul “Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc “Maza Jaja”, “Heartbreaker”, “One Reason”, “Flashbacks”, “You and I”, “Beautiful Lie”, “Gucci Balenciaga”, “Sunset Dinner” și “Thicky” și pot fi ascultate aici.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *