Cei mai ascultati artisti in 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group
2020-12-07 23:44:17

Anul 2020 se apropie cu pasi repezi de final, iar artistii Universal Music Group au fost printre cei mai ascultati pe platformele de streaming. Desi anul a fost unul neobisnuit si plin de incercari, muzica a fost alaturi de noi in toata aceasta perioada.

La finalul fiecarui an, Spotify lanseaza Wrapped; optiune ce creeaza topuri personalizate, pentru fiecare utilizator in functie de muzica ascultata pe parcursul intregului an. Pentru fiecare persoana, Spotify Wrapped creaza topuri cu cele mai ascultate 5 piese, cei mai ascultati 5 artisti, cel mai ascultat gen de muzica si multe altele.
Astfel, am aflat care sunt cei mai ascultati artisti, dar si cele mai ascultate piese la nivel international pe celebra platforma.

Artistii Universal Music Group acapareaza topul celor mai ascultati artisti din acest an. Pe locul doi al topului il gasim pe rapperul Drake, urmat de starul latino J Balvin, iar pe pozitia cu numarul patru il gasim pe regretatul Juice WRLD. Topul 5 al celor mai ascultati artisti este completat de catre The Weeknd.

Topul continua cu Billie Eilish, cel mai ascultat artist feminin, pentru al doilea an consecutiv. In continuarea topului feminin, se afla Taylor Swift, urmata de Ariana Grande, iar pe locul 5 o gasim pe Halsey.

“Blinding Lights”, super hit-ul lui The Weeknd, este cea mai ascultata piesa de pe Spotify, in 2020, cu aproximativ 1.6 miliarde de stream-uri adunate in total. In plus, albumul sau “After Hours”, este al doilea cel mai ascultat album de pe platforma de streaming, urmat de Post Malone cu albumul “Hollywood’s Bleeding“.

Asculta aici albumul #AfterHours

Desi anul 2020 a fost unul cu totul diferit, muzica a continuat sa fie prezenta in vietile tuturor ca o raza de speranta ca totul se va intoarce la normal.

Cei mai ascultati artisti:

  1. Bad Bunny
  2. Drake
  3. J Balvin
  4. Juice WRLD
  5. The Weeknd

Cele mai ascultate artiste:

  1. Billie Eilish

  2. Taylor Swift

  3. Ariana Grande

  4. Dua Lipa

  5. Halsey

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *