Ce poti face la Dakini Festival in perioada 29 iunie - 2 iulie 2017
2017-05-10 17:02:07

Pentru prima data in Romania, la fel ca alte festivaluri internationale organizate in intreaga lume, precum „Ozora” (Ungaria), “Shankra” (Elvetia), “Boom Festival” (Portugalia) sau “Tree of Life” (Grecia), Dakini Festival ne propune o incursiune in lumea relaxarii prin yoga, healing, muzica chillout, psy-trance si micro-house, arta si o adevarata evadare din rutina urbana in care traim.

Festivalul Dakini are loc in perioada 29 iunie – 2 iulie 2017 pe plaja virgina de la Tuzla si promite experiente inedite impreuna cu peste 15.000 de participanti veniti din Romania si din toata lumea.

Pana pe 6 iunie 2017, cei care cumpara bilet se pot inscrie aici http://dakinifestival.com/wearefriends/ si pot castiga doua invitatii ca sa vina cu inca doi prieteni la Tuzla.

5 lucruri pe care le poti face la Dakini Festival:

1. Sa dansezi descult cu talpile in nisip
2. Sa imbratisezi neconditionat un strain ca si cum ar fi prieten de-o viata
3. Sa privesti cerul fara sa auzi claxoane si sa vezi betoane
4. Sa practici yoga alaturi de peste 10 natii diferite
5. Sa iti faci prieteni noi cu aceleasi valori ca si tine

Sambata, pe 1 iulie, Aeroportul International Tuzla, care implineste anul acesta 50 de ani, va oferi participantilor la Dakini Festival un show aviatic spectaculos, cu zboruri in formatie cu aeronave Diamond 20, Diamond 40 si Diamond 42. Castigatorul concursului Airshow Contest va urca, alaturi de un pilot cu o experienta de mii de ore de zbor, la mansa unui avion din aeroflota aeroportului. Pentru cei doritori de lectii de pilotaj, salturi cu parasuta, survol aviatic si alte activitati, gasiti detalii aici: http://www.regional-air.ro.

Detalii despre cazare, acces minori, termeni si conditii gasiti aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/dakini-festival-tuzla-938209/performance.html

Parteneri media: Kiss FM, Vice Romania si unsitedemuzica.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la evenimentul organizat de Maitreya Events si comunicat de HTag PR, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *